Natječaj se održava dva tjedna prije početka MAGENTA 1 B2B RUN-a. Na natječaju se za najkreativniju fotografiju, video ili GIF tima te timski slogan dodjeljuje Hervisov poklon paket za cijeli tim i posebna nagrada koja se uručuje na MAGENTA 1 B2B RUN službenoj dodjeli nagrada nakon utrke!

Raspored natječaja

1. Natječaj (SPLIT): 24. travnja – 6. svibnja (proglašenje na B2B RUN-u 10. svibnja)

2. Natječaj (RIJEKA): 8. svibnja – 20. svibnja (proglašenje na B2B RUN-u 24. lipnja)

3. Natječaj (OSIJEK): 29. svibnja – 10. lipnja (proglašenje na B2B RUN-u 14. lipnja)

4. Natječaj (ZAGREB): 28. kolovoza – 9. rujna (proglašenje na B2B RUN-u 13. rujna)

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u natječaju, timovi i/ili članovi tima koji sudjeluju na MAGENTA 1 B2B RUN-u moraju u pretinac Facebook stranice B2B RUN poslati fotografiju/video/GIF koji prikazuje atmosferu u timu, pripreme tima trkača i/ili navijača prije MAGENTA 1 B2B RUN-a te motivacijski citat svoga tima. Motivacijski citat ne smije biti duži od 200 znakova (s prazninama). Prijavljeni materijali potom se uklapaju u okvir natječaja te objavljuju u zajedničkom albumu natječaja gdje će se moći glasovati (1 reakcija = 1 glas)

 • uz fotografiju/video/GIF i citat potrebno je navesti i ime tvrtke koja je prikazana i sudjeluje na utrci
 • svaki tim ima pravo na jednu prijavu na Natječaj koji je predviđen za grad u kojemu sudjeluje na utrci
 • nakon završetka MAGENTA 1 B2B RUN u Zagrebu (13. rujna) pobjednici sva 4 natječaja ulaze u finale, u kojem tročlani žiri odlučuje o glavnom pobjedniku, koji osvaja Hervisov poklon paket za cijeli tim.

Pravila nagradnog natječaja

'MAGENTA 1 B2B RUN i Hervis nagrađuju’ - organizator utvrđuje sljedeća Pravila nagradnog natječaja 'MAGENTA 1 B2B RUN i Hervis nagrađuju’. Održat će se 4 posebna natječaja, svaki za pojedini MAGENTA 1 B2B RUN. Vrijeme održavanja natječaja:

1. Od 24. travnja do 6. svibnja 2018. godine u 23:59:59 sati za utrku u Splitu

2. Od 8. svibnja do 20. svibnja 2018. godine u 23:59:59 sati za utrku u Rijeci

3. Od 29. svibnja do 10. lipnja 2018. godine u 23:59:59 sati za utrku u Osijeku

4. Od 28. kolovoza do 9. rujna 2018. godine u 23:59:59 sati za utrku u Zagrebu

Nakon završetka MAGENTA 1 B2B RUN u Zagrebu, pobjednici iz sva 4 grada ulaze u finale, u kojem tročlani žiri odlučuje o glavnom pobjedniku, koji osvaja Hervisov poklon paket za cijeli tim. Ovaj Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka, niti je povezan s Facebookom.

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve osobe i tvrtke koje:

 • sudjeluju na MAGENTA 1 B2B RUN-u
 • imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj

Pravo sudjelovanja u Natječaju nemaju:

 • zaposlenici Inicijatora i Organizatora i/ili članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća)
 • osobe koje su izravno uključene u pripremu Natječaja i proglašenje pobjednika
 • sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim uz Natječaj, kao ni članovi njihovih užih obitelji

Odabir pobjednika

 • kriterij za odabir pobjednika svakog pojedinačnog natječaja je kreativnost.
 • u uži krug ulazi pet timova s najvećim brojem glasova (reakcija), dok pobjednika utvrđuje tročlani žiri u sastavu:
 • o Jurica Barać, SWIM BIKE RUN SPORT
 • o Ajda Pavčič, Hervis
 • o Martina Gršković, 404 Agency

Nakon završetka MAGENTA 1 B2B RUN u Zagrebu (13. rujna) Hervisov žiri među četirima finalistima odabire glavnog pobjednika natječaja.

Nagrade

Nagrade se dodjeljuju za svaki od pojedinih natječaja (ukupno: 4 pobjednika natječaja) te nakon završetka svih utrka.

FOND NAGRADA:

 • 4x staklena MAGENTA 1 B2B RUN plaketa
 • 1x Hervisov poklon paket za cijeli tim (ručnik, bidon, kapa sa šiltom, majica i bon za popust)

Proglašenje Dobitnika i dodjela nagrade održat će se na službenoj dodjeli svih nagrada nakon MAGENTA 1 B2B RUN-a za svaki pojedinačni natječaj. Dobitnici Hervisovog poklon paketa bit će proglašeni 7 dana nakon završetka MAGENTA 1 B2B RUN u Zagrebu, a nagrada će im biti dostavljena na adresu.

Preuzimanje nagrada

Nagrada za pobjednički tim je na svakom pojedinačnom natječaju je staklena plaketa koja će pobjednicima biti uručena nakon MAGENTA 1 B2B RUN-a, na pozornici prilikom službene dodjele nagrada. Pobjednici sva 4 natječaja ulaze u finale, u kojem tročlani žiri odlučuje o glavnom pobjedniku koji osvaja Hervisov poklon paket za cijeli tim, koji se šalje na adresu pobjednika.

Pobjednik Natječaja nema pravo zahtijevati nagradu različitu od navedene ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se mogu prenijeti na drugu osobu poslije prihvaćanja nagrade. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora prema Sudioniku/timu dobitniku Natječaja.

Sudionici u nagradnom natječaju

Sudionik/tim je suglasan da ga Organizator kontaktira putem privatne poruke na Facebooku, na Facebook profil kojim je sudjelovao u natječaju. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima:

 • sudionik je prekršio pravila Natječaja;
 • sudionik se koristi lažnim profilima na Facebooku za sudjelovanje u Natječaju te osiguravanju nedopuštene prednosti

Graničenje odgovornosti

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko Sudionik/tim iz bilo kojeg razloga ne uspije pristupiti stranici na adresi www.facebook.com/Magenta1B2BRUN/

Organizator ne snosi odgovornost za mogući gubitak sadržaja Sudionika/tima korištenog za sudjelovanje u Natječaju te za krivo upućene ili neisporučene podatke, bilo da su u pitanju tehničke poteškoće koje bi mogle utjecati na elektroničku komunikaciju ili neke druge okolnosti.