Datum i vrijeme:           

četvrtak, 13.09.2018. s početkom u 18.00 sati

Duljina staze:                

ruta: Paviljon br. 5 i 6 - Zapad 2 (između Paviljona br. 1 i 2) - nogostupom prema Hipodromu - od Hipodroma prema južnom dijelu velesajma duž cijelog kolnika - skretanje na pristupnu cestu paralelnu s Avenijom Dubrovnik - ulazak u prostor velesajma kod južnog ulaza - protrčavanje kroz Paviljon br. 5 -  prolazak uz startno/ciljni prostor u smjeru istočnog dijela - prolazak uz Karting arenu - posljedni kilometarski krug -  povratak u cilj

ruta: Paviljon br. 5 i 6 - Zapad 2 (između Paviljona br. 1 i 2) - nogostupom prema Hipodromu - od Hipodroma prema južnom dijelu velesajma duž cijelog kolnika - skretanje na pristupnu cestu paralelnu s Avenijom Dubrovnik - ulazak u prostor velesajma kod južnog ulaza - protrčavanje kroz Paviljon br. 5 -  prolazak uz startno/ciljni prostor u smjeru istočnog dijela - prolazak uz Karting arenu - posljedni kilometarski krug -  povratak u cilj

5 km

Organizator utrke:        

Run&Trek

Prijava:                         

Pravo na sudjelovanje imaju timovi tvrtki sastavljeni od zaposlenika, iz javnog ili privatnog sektora, registriranih na području Republike Hrvatske. Timovi se prijavljuju putem B2B RUN online sustava prijava.

Tim:                              

Tim se sastoji od minimalno 3 zaposlenika tvrtke. Najbolja je ekipa s najmanjim ukupnim zbrojem troje najbolje plasiranih u kategoriji malih, srednjih i velikih tvrtki. 

Mjerenje vremena:                              

Za službeno vrijeme natjecatelja i vrijeme po kojemu se određuje plasman na MAGENTA 1 B2B RUN-u uzima se bruto vrijeme (tzv. „gun start“ – vrijeme počinje teći od znaka startera za sve jednako). 

Neto vrijeme (tzv. „chip start“ - vrijeme koje ste postigli od trenutka kad ste prošli startnu ravninu do ulaska u cilj) također će biti dostupno svim trkačima. To vrijeme je informativnog karaktera i služi svim sudionicima MAGENTA 1 B2B RUN-a da vide koliko su stvarno trebali vremena za svladavanje dionice. Na osnovu neto vremena ne određuje se službeni poredak trkača.

Navijačke propusnice: 

Kapetani na MAGENTA 1 B2B RUN mogu prijaviti i navijački tim. Propusnice za navijače omogućuju i netrkačima sudjelovanje na After run partyju

Limit utrke:                  

6250

Prijavnina:                   

Early bird cijena za uplate do 31.12.2017. iznosi: 120 kn + PDV po osobi

Redovna cijena za uplate između 01.01.2018. i 24.08.2018. iznosi: 150 kn + PDV po osobi

Prijavnina uključuje natjecateljski broj, čip za mjerenje vremena, okrjepu za vrijeme i nakon utrke, certifikat za sudjelovanje, medalje i pehare za pobjednike, poklone za sve sudionike utrke i sudjelovanje na After run party-ju. 

Zadnji dan prijave:      

24.08.2018. (prijava se smatra pravovaljanom po primitku prijavnine)

Odgovornost:              

Natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost.

Medicinska služba:      

Tijekom natjecanja bit će organizirano dežurstvo Hitne službe.

Podjela nagrada:         

Pojedinačno - medalju dobivaju prve tri trkačice i prva tri trkača u kategoriji malih, srednjih i velikih poduzeća.

Ekipno -  plaketu osvajaju tri najbrže ekipe u kategorijama malih, srednjih i velikih poduzeća.

Najbrži ženski tim - nagrada se dodjeljuje tri najbrže ženske ekipe u sveukupnoj konkurenciji. Za ovu nagradu zbrajaju se vremena tri najbrža ženska zaposlenika iz pojedine tvrtke.

Najbrži muški tim - nagrada se dodjeljuje tri najbrže muške ekipe u sveukupnoj konkurenciji. Za ovu nagradu zbrajaju se vremena tri najbrža muška zaposlenika iz pojedine tvrtke.

Nagrada za najfit tim - dodjeljuje se ekipi s najviše prijavljenih trkača u odnosu na broj zaposlenih. U konkurenciji su poduzeća koja imaju više od 20 zaposlenih.

Nagrada za najkreativniji tim - dodjeljuje se ekipi s najoriginalnijom objavom fotografije na B2B RUN Facebook stranici. Prijave se vrše objavom fotografije u komentarima ispod objave na B2B RUN Facebook stranici za početak natječaja. Najkreativniji tim prema izboru žirija nagrađuje se posebnom nagradom na samoj utrci.

After run party:            

Nakon natjecanja za sve sudionike MAGENTA 1 B2B RUN-a predviđena je zakuska. Hrana i piće dijelit će se uz predočenje startnih brojeva ili navijačkih propusnica.


  Kako se prijaviti?

Kao prvo svaka tvrtka treba imenovati svog Kapetana ekipe, koji će preuzeti prijavu za cjelokupni trkački tim tvrtke i biti kontaktna osoba za komunikaciju s organizacijskim odborom MAGENTA 1 B2B RUN-a.

1.  korak – klikni prijava i unesi podatke o Kapetanu ekipe i tvrtki koju predstavlja

2.  korak – po primitku informacija o tvrtki, Kapetan će dobiti pristup online sustavu prijava u koji je potrebno unijeti članove tvrtkinog tima (ime, prezime, godina rođenja)

3.  korak – popunjenu tablicu Kapetan ekipe u online sustavu potvrđuje te zatražuje ponudu za uplatu. Na osnovu poslane tablice Kapetan će s maila registration@swimbikerunsport.com primiti potvrdu o primitku, te ponudu i kasnije račun za izvršenu uplatu. 

4.  korak - prijava je pravovaljana tek nakon izvršene uplate po zaprimljenoj ponudi. Kapetan može nadopunjavati i mijenjati članove svojega tima u online sustavu sve do zadnjeg dana prijava. 


Prijavite svoj navijački tim

Navijači mogu doći bodriti svoj tim i bez navijačkih propusnica, ali u tom slučaju im neće biti omogućen ulaz u MAGENTA 1 B2B RUN&FUN zonu u kojoj će se održati after-run party. Ako svojim navijačima želite osigurati cjelokupni doživljaj, Kapetan tima treba kroz online sustav prijava upisati broj navijačkih propusnica koje želi za svoju tvrtku, te izvršiti uplatu po zaprimljenoj ponudi. :)


Za najbrže i najaktivnije tvrtke

Broji li vaš tim više od 50 članova i dovoljno ste brzi s rezervacijom, u mogućnosti smo vam osigurati brendirani šator za presvlačenje. Cijena najma na upit. Za više informacija pošaljite mail na registration@swimbikerunsport.com.


Timske majice

Imate li želju da se istaknete kroz jedinstveni timski nastup? Na raspolaganju vam je iskusna ekipa iz Run&Treka koja će se pobrinuti za individualne timske dresove. Odaberite model majice, definirajte tekst i dizajn, a sve ostalo je naša briga. Za više informacija pošaljite mail na centar.kaptol@run-trek.hr